Inzit wordt beloond - woon-zorgcomplex Janshove te Baarle-Nassau fase 2 bereikt hoogste punt!

SMT alszijnde partner “Zorgontwikkelaar & Bouwer” heeft samen met opdrachtgever Thebe begin dit jaar al een prachtig resultaat geboekt, de realisatie van de eerste fase van Woonzorgcentrum Janshove te Baarle-Nassau. De realisatie van zorgappartementen aan de Rector van de Broekstraat, waar de bewoners van het oude Janshove zonder veel overlast konden verhuizen begin dit jaar.

Na de sloop van het oude gebouw, zijn we gestart met de bouw van 17 extra woonzorgappartementen en een Gasterij met een buurtfunctie voor de bewoners én de gemeenschap Gemeente Baarle-Nassau.
Het hoogste punt van deze fase is inmiddels bereikt en dit werd afgelopen woensdag gevierd met alle betrokkenen op de bouwplaats.

Tijdens de viering verzamelden zich op de bouwplaats de hardwerkende bouwers, de medewerkers van Thebe, SMT Bouw & Vastgoed en wethouder Hans van Tilborg.
In plaats van een vlagceremonie hield Johan Loeffen, vastgoedadviseur bij Thebe, een toespraak waarin hij de snelle voortgang van de bouw benadrukte.

Na de rondleiding over de bouwplaats werd het bereiken van het hoogste punt gevierd met snacks en friet, als dank voor de inzet van de bouwers die hebben bijgedragen aan deze snelle voortgang.

Huis van de buurt:
In deze fase van de bouw houden we bij SMT Bouw & Vastgoed rekening met de sociale functie van Janshove als “Huis van de buurt.” De nieuwe Gasterij zal straks een centrale plek zijn waar bewoners en bezoekers samen kunnen komen voor diverse activiteiten, onder genot van een hapje en drankje.

Fase 2 zal na verwachting medio 2025 worden opgeleverd.

SMT Bouw & Vastgoed bouwt mét zorg graag mee in het kader “thuis in de toekomst”.

Wil je meer informatie?

Weten wat SMT voor jou kan betekenen? Neem dan contact met ons op.