Op donderdag 23 januari 2025 inspirerende middag met “Zilverackers” als Inspiratie, van 13:30 - 16:00 uur en aansluitend een netwerkborrel.

Locatie: Brede School Zilverackers, Veldacker 1, Veldhoven.

Hoogtepunten voor onderwijsprofessionals:

  • Visie op onderwijsgebouwen: Dick van de Merwe en Jaap van Es vanuit Van den Berg Architecten over hoe diverse onderwijsvisies in één gebouw samenkomen en wat dit betekent voor toekomstige leeromgevingen.
  • Design & Build:  Geron Verdellen van SMT Bouw & Vastgoed over het integrale ontwerp- en bouwproces dat een stap zet richting een meer aanbodgerichte markt.
  • Praktijkervaringen van gebruikers: Hoe de samenwerking tussen onderwijsinstellingen binnen Zilverackers functioneert en wat we kunnen leren van hun onderwijsconcepten.
  • Paneldiscussie: Een boeiend gesprek met deskundigen en gebruikers over de uitdagingen en oplossingen in het ontwerp en de realisatie van onderwijshuisvesting.
  • Interactieve sessie: Ga in discussie met vakgenoten en experts over de toekomst van onderwijsruimtes en leerconcepten.
  • Rondleiding: Krijg een exclusieve tour door de innovatieve Brede School Zilverackers en zie zelf hoe het ontwerp in de praktijk werkt.
     
    Dit evenement biedt een unieke kans om praktijkervaringen te delen, nieuwe ideeën op te doen en inzichten te krijgen in de toekomst van onderwijsgebouwen. Toegang is geheel kosteloos.

Meld u als gast aan: https://forms.office.com/e/6TYWY7hNYj

Wil je meer informatie?

Weten wat SMT voor jou kan betekenen? Neem dan contact met ons op.